Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard προσφέρει βοήθεια στο προσωπικό της ενάντια στον κορονοϊό

*
Η Blizzard έλαβε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοιού, αφού έθεσε σε λειτουργία το “work-from-home” στα γραφεία της σε California και Texas. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει πακέτα που περιέχουν τις απαραίτητες προμήθειες στους εργαζομένους της, μέσω ενός drive-through συστήματος. Άλλωστε, οι 40 εκατομμύρια κάτοικοι της California βρίσκονται από σήμερα σε εγκλεισμό, με σκοπό να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εξάπλωση του ιού.



Σύμφωνα με tweet από τον project manager της Blizzard Jens Stevensen, ο οποίος εργάζεται στα γραφεία του Irvine της California, τα πακέτα που έλαβαν χιλιάδες από τους εργαζομένους περιείχαν σαπούνι, χαρτί τουαλέτας και χάρτινες πετσέτες. Ο Jesse Meschuk, αντιπρόεδρος του τμήματος HR της Blizzard επιβεβαίωσε πως το ίδιο έγινε και στα γραφεία του Austin στο Texas.



Η εταιρεία ενθαρρύνει τους παίκτες να μείνουν στο σπίτι τους, ενεργοποιώντας ένα experience buff, με τίτλο Winds of Wisdom, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τους παίκτες των Battle for Azeroth, Legion και Starter Edition και θα αυξάνει κατά 100% τους πόντους εμπειρίας που θα κερδίζουν, έως τις 20 Απριλίου. Παράλληλα, το level cap στο StarCraft 2 δεν θα υπάρχει για τους free to play παίκτες μέχρι τις 2 Απριλίου, ενώ το Heroes of the Storm είναι δωρεάν από σήμερα έως τις 2 Απριλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*